Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Терези

Гороскоп на серпень 2023 Терези
freepik.com

Гороскоп для Терезів на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терези у серпні 2023?

Гороскоп для Терезів на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня Повня в 5 домі кохання, дітей та задоволення. Ви приймете рішення щодо поїздки або відпустки. Отримаєте новини щодо коханої людини, можливий курортний роман. Астрологиня наголошує, що стосунки початі в період ретроградної Венери будуть короткими. До вас повернуться шанувальники з минулого, можуть відновитися колишні стосунки. Відкриється таємниця про партнера. Отримаєте новини про дітей. Можлива вагітність. Будуть новини про вашу творчість. Можете публічно виступати.

16 серпня Молодий місяць в 11 домі майбутнього та мрій. У вас будуть нові знайомства, ви зробите крок до здійснення мрії. Вам напишуть старі друзі або ви зустрінете когось з минулого. Будете працювати з власними соцмережами. Можливі зміни в оточенні. Щось нове прийде на місце старого. Буде спонтанність щодо планів.

23 серпня Меркурій розвертається в 12 домі минулого. Поки Меркурій ретроградний, астрологиня не радить робити серйозні покупки — краще почекати кінця вересня. Ви щось загубите. Вас зацікавить історія. Відкриються таємниці. Відбудеться поїздка туди, де вже були. Ви будете перебирати речі вдома та від чогось позбавитеся. Знову підете на медичний огляд.

24 серпня Сонце в 12 домі. Додасть енергії та висвітлить деякі питання.

28 серпня Уран у 8 домі фінансів починає ретроградний рух. Потрібно буде розв'язувати питання з минулого. Будуть новини про гроші романтичних партнерів. Вам повернуться ваші гроші. Можливе оформлення кредиту.

Юпітер в цьому ж домі принесе удачу та гроші. Стануться неочікувані ситуації. 

Марс входить в Терези в 1 дім. Ви станете більш активними, виросте зайнятість. Ви будете дуже цілеспрямованими.

31 серпня Повня в 6 домі рутини, здоров’я, роботи. Повня висвітить які з ваших пріоритетів є найголовнішими. Ви будете змінювати режим, наприклад, сну чи звичок. Можлива здача аналізів і похід до лікаря. Отримаєте новини з роботи, завершиться якийсь ваш проект.

Новини по темі